Η φάρμα μας

Η φάρμα μας εκτείνεται σε μια ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων, στην περιοχή Ξυλούπολης-Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε μισόν αιώνα πριν από τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη.
Στόχος μας ακόμα και σήμερα είναι να προσφέρουμε διαρκώς νέα προϊόντα στους καταναλωτές μας, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους, μέσα από την παραδοσιακή εκτροφή των ζώων μας.
To όραμά μας είναι η διαρκής επίτευξη της γευστικής και θρεπτικής ικανοποίησης των πελατών μας, διατηρώντας και ενισχύοντας τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής και αναπαραγωγής των ζώων στη Φάρμα μας.

Τα ζώα μας

Τα ζώα μας αναπαράγονται στις εγκαταστάσεις μας ακολουθώντας τα υψηλότερα στάνταρ. Η εκτροφή τους γίνεται αποκλειστικά με ελληνικές ζωοτροφές, πλούσιες σε απαραίτητα συστατικά για την φυσιολογική τους ανάπτυξη. Παρακολουθούνται συστηματικά από κτηνιάτρους με σκοπό να είναι απολύτως υγιή πριν φτάσουν στο πιάτο σας.
Μόλις τα ζώα φτάσουν στην ιδανική ηλικία προς σφαγή, μεταφέρονται σε εγκεκριμένα πιστοποιημένα σφαγεία της περιοχής μας, όπου γίνεται η σφαγή και ο κρεοσκοπικός έλεγχος. Μετά τη σφαγή τους, μεταφέρονται με φορτηγά-ψυγεία σταθερής θερμοκρασίας, απευθείας από το σφαγείο στο κατάστημά μας, όπου τεμαχίζονται κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες.

01

Πτηνοτροφείο

Το τμήμα του Πτηνοτροφείου της φάρμας μας παράγει και εμπορεύεται Ωμέγα-3 αυγά, κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, πουλάδες και νεοσσούς ημερών. Η συνεχόμενη ανάπτυξη των αυγών Ωμέγα-3 αποτελεί κύριο στόχο μας.

02

Αυγά

Η παραγωγή, η συσκευασία και η διανομή των αυγών είναι διαδικασίες, στις οποίες εφαρμόζονται όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας των τροφίμων